Menu

Bliv frivillig

En idrætsforening kan kun eksistere, såfremt der er frivillighed i lokalområdet. GSI er så heldige at have mange frivillige trænere og bestyrelsesmedlemmer, som på hver deres måde bidrager til at holde hjulene igang.

Men udover arbejdet med administration og træning, dukker der indimellem opgaver op, som vi rigtig gerne vil være flere om at varetage. Det kan være at en til at passe kiosken i klubhuset i et par timer på en kampdag, hjælpe til ved arrangementer eller noget helt tredje.

 

Vær med til at styrke byen - meld dig som frivillig

Du binder dig ikke til noget, men kommer i en gruppe, som klubben kan kontakte, når der skal bruges frivillige til en begivenhed/opgave. Så kan du ‘stemple ind’ i det omfang du kan og har lyst.

Som frivillig får du mulighed for at danne nye bekendtskaber og her er plads til forskelligheder. Vi kan nemlig både bruge unge og gamle - og alle dem midt i mellem. Vi mangler både dem, som vil rigtig meget - og dem, som kun kan afse en lille smule tid.

Har du lyst til at være en del af fællesskabet, så bliv frivillig her.

Vi bruger Appvagt til at lægge diverse opgaver ind, hvor man kan melde sig på løbende. På den måde hjælper vi hinanden til, at holde vores forening kørende. 

Vi indsamler statistik cookies på vores hjemmeside udelukkende med formålet om at forbedre vores brugeres oplevelse.
Luk